Dakbedekking Valkenswaard

Wij bedekken uw dak!

Wij helpen u graag!

Dakbedekking Valkenswaard

Dakbedekking Valkenswaard? Heeft uw dak zijn beste tijd gehad of vreest u dat het beschadigd is? Zulke situaties kunnen voor veel zorgen zorgen! Niemand wil immers te maken krijgen met een lekkend dak of erger nog, een dak dat instort.

Bij Dakdekker Valkenswaard begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om u veilig en comfortabel te voelen in uw eigen huis. Daarom staan onze vakmannen paraat om u te helpen met dit probleem!

Met meer dan 30 jaar ervaring in het verwijderen en plaatsen van alle soorten dakbedekking, bedekken we dagelijks tientallen nieuwe daken. U kunt erop vertrouwen dat uw dak in goede handen is bij ons.

Wanneer u overweegt uw dakbedekking te laten vervangen, bieden we een breed scala aan materialen, zodat we aan uw specifieke wensen kunnen voldoen. Afhankelijk van uw keuze, stellen we een plan op voor de dakbedekking-vervanging. We verwijderen zorgvuldig de oude dakbedekking en plaatsen daarna vakkundig de nieuwe dakbedekking. Tot slot voeren we een grondige controle uit om eventuele storingen of fouten te voorkomen.

Het laten plaatsen van nieuwe dakbedekking is sterk aan te raden. Na de vervanging kunt u weer zorgeloos thuis zitten, want de kans op lekkages en andere storingen is aanzienlijk kleiner geworden.

Wacht niet te lang wanneer uw dakbedekking verouderd is. Als u ervoor kiest om uw dakbedekking niet te vervangen, loopt u het risico dat het na verloop van tijd gaat scheuren of zelfs breken. Hierdoor kunt u te maken krijgen met lekkages en waterschade.

Voorkom lekkages en andere problemen aan uw dak door tijdig uw dakbedekking te vervangen. Maak gerust een afspraak met Dakdekker Valkenswaard op 040 218 22 11 om uw dak in optimale conditie te houden.

Onze beloften.

R

Gratis dakinspectie

R

24/7 spoedservice

R

10 jaar garantie

R

Snel geholpen

R

Geen voorrijkosten

R

30+ jaar ervaring

Dakbedekking Valkenswaard

Services

Dakdekker Valkenswaard

Dakbedekking

Dakinspectie

Daklekkage

Dakrenovatie

Dakreparatie

Gratis Dakinspectie

040 218 22 11

Ik had te maken met een lekkage in mijn dak. Daarom heb ik contact opgenomen met Dakdekker Valkenswaard. Ze hebben de lekkage snel gevonden en direct gerepareerd. Ik kan dit bedrijf zeker aan iedereen aanbevelen.

Gerard

Ik heb het dak van mijn schuur laten vervangen door dakdekker Valkenswaard. Eerst heb ik een vrijblijvende offerte gekregen. Nadat ik akkoord ging konden ze snel langskomen. Alle afspraken worden nagekomen! Uitstekende service!

Marianne

Dik tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden aan mijn dak door dit bedrijf! Zeer professioneel en tevens erg klantvriendelijk.

Mike

Werkwijze Dakdekker Valkenswaard

1

Maak een afspraak

Bespreek de situatie en maak een afspraak.

2

Gratis dakinspectie en vrijblijvende offerte

Wij inspecteren uw dak en u ontvangt een vrijblijvende offerte.

3

Aan de slag

Wij voeren de werkzaamheden uit.

Bent u op zoek naar een dakdekker?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Dakbedekking

Dak laten bedekken in Valkenswaard

Is uw dakbedekking dringend aan vervanging toe? Merkt u dat uw huidige dak niet meer naar behoren functioneert en wellicht verouderd of beschadigd is? Wij staan klaar om u te helpen!

Bij Dakdekker Valkenswaard beschikken we over meer dan dertig jaar ervaring in het plaatsen van diverse soorten dakbedekkingen. Dagelijks bedekken we talloze daken in Valkenswaard en omstreken.

Als u overweegt om uw dakbedekking te vernieuwen, gaan we aan de slag met een grondige inspectie van uw huidige dakbedekking. Op basis van deze nauwkeurige analyse stellen we een gedetailleerd plan op voor de vervanging.

We nemen de tijd om uw oude dakbedekking zorgvuldig te verwijderen en plaatsen vervolgens met vakmanschap de nieuwe dakbedekking. Daarnaast voeren we een uitgebreide controle uit om eventuele problemen vooraf te ondervangen.

Het kiezen voor nieuwe dakbedekking is een verstandige zet. Niet alleen beschermt het uw woning tegen lekkages en andere ongemakken, maar het geeft u tevens gemoedsrust in uw eigen huis. U kunt weer onbezorgd genieten van een veilige en comfortabele woonomgeving. Twijfelt u over de staat van uw dakbedekking? Aarzel dan niet te lang en onderneem snel actie om toekomstige problemen te voorkomen.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen. U kunt ons bereiken via 040 218 22 11.

Bitumen Dakbedekking
Valkenswaard Dakbedekking

Jaren Ervaring

Dakrenovaties Valkenswaard
Dakisolatie Valkenswaard

Veel voorkomende dakbedekkingen

Verschillende soorten dakbedekking

Bij het maken van een keuze voor de dakbedekking van uw woning staan er diverse opties tot uw beschikking. Het is van groot belang om het type dak dat u heeft in overweging te nemen, of het nu plat of schuin is.

Als uw dak plat is, heeft u verschillende materialen om uit te kiezen, waaronder bitumen, EPDM, PVC of een groendak. Elk van deze materialen is speciaal ontworpen om de uitdagingen van platte daken aan te kunnen, zoals een goede afvoer van regenwater.

Voor een schuin dak zijn er andere soorten dakbedekkingen beschikbaar. U kunt kiezen uit dakpannen, dakplaten, leien, rieten, zinken of zelfs een groendak.

Bij ons kunt u altijd rekenen op hoogwaardige materialen en een nauwkeurige installatie, waardoor u kunt genieten van een duurzaam en betrouwbaar dak boven uw hoofd. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen via 040 218 22 11 om een afspraak te maken.

Plat dak

Soorten dakbedekking plat dak

Bent u aan het overwegen om uw platte dak te voorzien van nieuwe dakbedekking? Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment van hoogwaardige opties, waaronder bitumen, EPDM, PVC en groendak.

Het maken van de juiste keuze voor uw platte dak is van cruciaal belang, gezien de uitdagingen die platte daken kunnen tegenkomen onder verschillende weersomstandigheden.

Een van de belangrijkste uitdagingen bij platte daken is de accumulatie van neerslag. Het water blijft vaak op platte daken staan en moet opdrogen, wat kan leiden tot snellere slijtage in vergelijking met schuine daken.

Wilt u uw woning voorzien van een nieuw en duurzaam dak? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Dakdekkersbedrijf Valkenswaard via 040 218 22 11.

Dakleer Valkenswaard Rotated
Lekkage Plat Dak Valkenswaard
Dakgoot Vervangen Valkenswaard Rotated
Dakgoot Reparatie Valkenswaard

Bitumen

Bitumen dakbedekking

Bitumen, ook wel bekend als dakleer of roofing, is een uitstekende keuze voor platte daken. Deze waterdichte en flexibele dakbedekking wordt vervaardigd uit ruwe aardolie en biedt talloze voordelen voor uw dakrenovatie.

Bitumen kan op verschillende manieren worden aangebracht op uw dak. Meestal wordt het verwarmd, waardoor het zich naadloos aan uw dak hecht zodra het afkoelt. Een andere methode is het lijmen van een bitumenlaag, afhankelijk van uw specifieke behoeften.

Wat ik persoonlijk waardeer aan bitumen is de eenvoud van de installatie. Losse stroken en meerdere lagen maken het eenvoudig om eventuele schade te herstellen. Houd er echter rekening mee dat bitumen minder goed bestand is tegen UV-straling dan andere materialen. Regelmatig onderhoud is dus aan te raden om de levensduur van uw dak te verlengen.

Bovendien is bitumen een kosteneffectieve keuze in vergelijking met andere dakbedekkingen. De gemiddelde prijs voor een bitumen dak varieert tussen de €40 en €60 per vierkante meter, afhankelijk van de omvang van uw project.

Met een levensduur van gemiddeld 20 tot 40 jaar, biedt bitumen een betrouwbare bescherming voor uw dak. Na deze periode neemt echter de kans op scheuren en lekkages toe, dus is het verstandig om de dakbedekking na die tijd te laten vervangen of repareren.

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Valkenswaard dat uw dak met bitumen kan bedekken, hoeft u niet verder te zoeken! Ons professionele team bij Dakdekker Valkenswaard staat klaar om uw dak in topconditie te brengen en te houden. Maak vandaag nog een afspraak met ons via 040 218 22 11.

EPDM

Een dak bedekt met EPDM

Op platte daken is naast de gebruikelijke bitumen ook EPDM een veelgebruikte dakbedekking. EPDM staat voor Ethyleen, Propyleen en Dieen Monomeer, en het is een materiaal dat gemaakt wordt van synthetische rubbers.

EPDM is een zeer sterk en elastisch materiaal, waardoor het bestand is tegen alle weersomstandigheden. Regen, zon, hagel of sneeuw, EPDM behoudt zijn integriteit en vorm. Dit maakt het bij uitstek geschikt als dakbedekking voor platte daken.

Een ander groot voordeel van EPDM is de uitstekende UV-bestendigheid. In tegenstelling tot andere materialen blijft EPDM onaangetast en behoudt het zijn kleur, zelfs onder felle zon.

Bovendien vereist het minimaal onderhoud, omdat het scheurvrij is. Eventuele schade kan eenvoudig worden opgelost door een nieuwe laag EPDM aan te brengen.

Daarnaast is EPDM ook wortelbestendig, waardoor wortels niet in het materiaal kunnen groeien. Dit maakt het een ideale keuze als onderlaag voor groendaken. Dus als u overweegt om een groendak te nemen, dan is EPDM de juiste keuze.

Hoewel de initiële kosten van EPDM-dakbedekking iets hoger kunnen zijn dan die van andere materialen, betaalt het zichzelf ruimschoots terug op de lange termijn. Met een gemiddelde levensduur van 40 tot 50 jaar is EPDM een investering in de toekomst van uw dak. U kunt jarenlang genieten van een stevig en betrouwbaar dak zonder zorgen.

Wilt u weten wat EPDM voor uw dak kan betekenen? Maak dan snel een afspraak via 040 218 22 11.

Epdm Dakbedekking Rotated
Dakbedekking Schuur Valkenswaard
Pvc Dakbedekking
Valkenswaard Daklekkage

PVC

PVC dakbedekking

PVC, wat staat voor Poly Vinyl Chloride, is een veelzijdig materiaal dat op diverse gebieden wordt gebruikt, zoals vloeren, deuren, rioleringen, en zelfs speelgoed. En nu kunt u dit veelzijdige materiaal ook benutten als hoogwaardige dakbedekking voor uw woning.

Een van de opmerkelijke eigenschappen van PVC is de buitengewone elasticiteit, waardoor het in staat is om te krimpen en uit te zetten zonder enige vorm van scheuren. Hierdoor kan het weerstand bieden tegen de meest onvoorspelbare weersomstandigheden en uw dak beschermen tegen de grillen van het klimaat.

Maar daar houdt het niet op. Een PVC dak is tevens een milieuvriendelijke keuze, aangezien het materiaal volledig recyclebaar is. Lichtgewicht en dun van structuur, draagt het bij aan een minimale belasting van uw dakconstructie.

Wat de installatie betreft, blinkt een PVC dak uit in eenvoud. In tegenstelling tot sommige andere dakmaterialen, vereist het geen brandwerkzaamheden, maar kan het eenvoudig worden verlijmd aan uw dakoppervlak.

Hoewel het plaatsen van een PVC dak wat arbeidsintensiever kan zijn, zijn de voordelen van dit duurzame materiaal absoluut de inspanning waard.

Interesse om uw dak te voorzien van een PVC dakbedekking? De prijs varieert doorgaans tussen €50 en €70 per vierkante meter, en met een gemiddelde levensduur van 15 tot 40 jaar, kunt u rekenen op jarenlang dakplezier.

Wanneer de tijd rijp is om uw PVC dak te vernieuwen, kunt u vertrouwen op de expertise van Dakdekkersbedrijf Valkenswaard. Onze ervaren vakmensen staan voor u klaar om uw dakrenovatie met de grootste professionaliteit aan te pakken. Neem vandaag nog contact op via 040 218 22 11.

Groendak

Plat dak bedekt met groendak

Groendaken zijn een geweldige toevoeging aan uw huis, met een prachtige variatie aan planten, bloemen, kruiden, struiken en zelfs kleine boompjes. U kunt kiezen uit twee opties: het intensieve en het extensieve groendak.

Met het intensieve groendak transformeert u uw dak in een groene oase met een breed scala aan planten en boompjes die af en toe wat liefdevolle verzorging nodig hebben. Stelt u zich eens voor, een weelderige tuin boven op uw huis.

Verkiest u een onderhoudsvriendelijker alternatief? Het extensieve groendak maakt gebruik van natuurlijke begroeiing die nauwelijks verzorging vereist. Denk aan charmante vetplanten, rustgevende mossen en sierlijk gras. En wist u dat een extensief groendak zelfs op een schuin dak mogelijk is?

Een groendak biedt niet alleen esthetische schoonheid, maar heeft ook talloze andere voordelen. Het draagt bij aan een milieuvriendelijke leefomgeving en fungeert als uitstekende isolatielaag voor uw woning. Daarnaast absorbeert het dak regenwater, waardoor uw waterafvoer wordt bevorderd.

Natuurlijk vraagt een groendak om enige aandacht en zorg. Maar wees gerust, ons deskundige team staat paraat om uw groendak in topconditie te houden. We passen het onderhoud aan op uw keuze voor een intensief of extensief groendak, afhankelijk van uw voorkeuren.

Hoewel een groendak iets meer kost dan traditionele dakbedekkingen, is het een duurzame investering op de lange termijn. Prijzen variëren tussen €45 en €100 per vierkante meter voor een intensief groendak, terwijl een extensief groendak tussen €120 en €200 kost. Bedenk echter dat de voordelen van een groendak ruimschoots opwegen tegen de initiële kosten.

Een groendak gaat vele, vele jaren mee! Met goed onderhoud kunt u rekenen op een levensduur van gemiddeld 50 tot 70 jaar. Een slimme investering voor een groenere toekomst.

Vraagt u zich af of een groendak mogelijk is in uw situatie? Aarzel dan niet om snel contact op te nemen met een collega van Dakdekker Valkenswaard via 040 218 22 11.

Spoed Dakdekker Valkenswaard
Valkenswaard Dakdekkers
Kosten Dakrenovatie Valkenswaard
Dakdekkers In Valkenswaard

Schuin dak

Soorten dakbedekking schuin dak

Ontdek de talloze voordelen van een schuin dak voor uw huis in Nederland. Een schuin dak biedt niet alleen een prachtige uitstraling, maar ook functionele voordelen die uw woning ten goede komen.

Een van de belangrijkste voordelen van een schuin dak is de uitstekende afwatering. Dankzij de helling van het dak kan regenwater gemakkelijk naar beneden stromen, waardoor het niet op het dak blijft liggen. Dit zorgt ervoor dat het water op natuurlijke wijze wordt afgevoerd en voorkomt eventuele wateroverlast of lekkages.

Naast het functionele aspect voegt een schuin dak ook een esthetisch hoogtepunt toe aan uw woning. In tegenstelling tot platte daken, die vaak niet zichtbaar zijn, is een schuin dak goed zichtbaar vanaf de buitenkant. Hierdoor geeft het uw huis een aantrekkelijke en karakteristieke uitstraling, waardoor het opvalt in de buurt.

Neem vandaag nog contact met ons op via 040 218 22 11 en ontdek hoe wij uw schuine dak kunnen omtoveren tot een prachtig en functioneel element van uw huis.

Dakpannen

Dak bedekt met dakpannen

Bij talloze huizen met schuine daken worden dakpannen als de ideale keuze voor dakbedekking beschouwd, en dat is niet zonder goede reden! Dakpannen zijn een kosteneffectieve optie ten opzichte van andere soorten dakbedekking en bovendien eenvoudig te installeren.

Bij de keuze voor dakpannen heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen twee typen: betonnen dakpannen en keramische dakpannen. Betonnen dakpannen scoren hoog op zowel prijs als snelheid, waardoor ze een populaire keuze zijn bij velen.

Aan de andere kant zijn er de prachtige keramische dakpannen, vervaardigd met uiterste precisie door klei op hoge temperaturen te bakken. Hoewel deze dakpannen iets duurder zijn, bieden ze een aanzienlijk langere levensduur en een unieke uitstraling die de aandacht van velen zal trekken.

Als u op zoek bent naar een duurzame en stijlvolle oplossing voor uw dakbedekking, zijn keramische dakpannen zeker het overwegen waard!

Wat betreft de prijzen variëren dakpannen doorgaans tussen de €30 en €60 per vierkante meter. Als het gaat om duurzaamheid, kunnen dakpannen u jarenlang van dienst zijn, met een gemiddelde levensduur van ongeveer 30 tot 50 jaar. Dit maakt dakpannen tot een verstandige investering voor uw woning!

Heeft u interesse in het bedekken van uw dak met deze betrouwbare en veelzijdige dakpannen? Of merkt u dat uw huidige dakpannen beschadigd zijn en vervangen moeten worden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 040 218 22 11.

Dakpannen Vervangen Valkenswaard
Dakpannen Valkenswaard
Dakkapel Renovatie Valkenswaard
Dakpan Reparatie Valkenswaard

Dakplaten

Schuin dak met dakplaten

De populariteit van dakplaten als dakbedekkingsmateriaal is in opmars, en het is niet moeilijk om te begrijpen waarom. De aantrekkelijkheid van dit materiaal ligt in de betaalbaarheid, waardoor het een favoriete keuze is geworden voor velen.

Bij het kiezen van dakplaten heeft u een breed scala aan mogelijkheden. U kunt kiezen uit kunststof, bitumen en metaal, elk met hun eigen unieke kenmerken. Bovendien zijn dakplaten beschikbaar in diverse vormen, kleuren en afwerkingen, waardoor u volledige vrijheid heeft om de perfecte uitstraling voor uw dak te creëren.

Dakplaten stralen een moderne en gestroomlijnde uitstraling uit, waardoor uw dak een eigentijdse en trendy look krijgt. Het materiaal is flexibel en gemakkelijk te installeren, waardoor de plaatsing snel en moeiteloos verloopt. Daarnaast zijn dakplaten ook onderhoudsvrij en gaan ze relatief lang mee, waardoor u jarenlang kunt genieten zonder zorgen over reparaties.

Wat de kosten betreft, kunt u rekenen op een prijsbereik van gemiddeld €20 tot €60 per vierkante meter voor dakplaten. De levensduur varieert afhankelijk van het gekozen materiaal, maar gemiddeld kunnen dakplaten tot wel 20 tot 50 jaar meegaan, waardoor het een waardevolle investering op de lange termijn is.

Aarzel niet langer en maak vandaag nog een afspraak met Dakdekker Valkenswaard via 040 218 22 11. Ons deskundige team staat klaar om uw dak te voorzien van hoogwaardige dakplaten die voldoen aan de hoogste normen van vakmanschap en duurzaamheid.

leien dak

Leien dakbedekking

Bent u op zoek naar een dakbedekking die uw huis een exclusieve uitstraling geeft? Dan raden we u ten zeerste aan om te overwegen een leien dak te laten plaatsen!

Met een leien dak krijgt uw huis een strak en modern uiterlijk, en profiteert u van talloze voordelen. Leien daken zijn namelijk duurzaam, robuust en gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor uw woning.

Wanneer u de beslissing maakt om voor een leien dak te gaan, heeft u de keuze uit twee soorten leien: natuurleien en kunststof leien. Kunststof leien worden vervaardigd uit vezelcement, terwijl natuurleien afkomstig zijn van echt natuursteen. Hoewel natuurleien een hogere prijs hebben, gaan ze aanzienlijk langer mee, wat ze tot een waardevolle investering maakt op de lange termijn.

Het installeren van een leien dak is geen simpele klus en vereist vakmanschap en precisie. Het plaatsen van de leien gebeurt met grote zorg, waarbij ze elkaar gedeeltelijk overlappen om de best mogelijke bescherming tegen weerselementen en andere externe factoren te garanderen.

Wat betreft de kosten kunt u rekening houden met een prijs tussen de €60 en €120 per vierkante meter voor het aanleggen van een leien dak. Hoewel dit een initiële investering met zich meebrengt, mag niet over het hoofd worden gezien dat een goed onderhouden leien dak een buitengewoon lange levensduur heeft. Het kan tot wel 100 jaar meegaan, wat het tot een waardevolle en duurzame investering maakt.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ons team van ervaren dakdekkers staat klaar om u te helpen uw droomdak te verwezenlijken met prachtige leien. Bel ons nu op 040 218 22 11.

Valkenswaard Dakdekkersbedrijf
Zinken Dakbedekking
Dakreparatie Valkenswaard
Schade Dak Valkenswaard

Rieten dak

Een schuin dak van riet

Geef uw woning een unieke en authentieke uitstraling met een prachtig rieten dak! Riet is al jarenlang een geliefd en veelgebruikt materiaal voor dakbedekking, en het creëert een warme en gezellige sfeer in uw huis.

Bij het kiezen van een rieten dak heeft u de keuze tussen een open rieten dak, waarbij het riet direct op panlatten wordt gelegd en zichtbaar is van binnenuit uw woning. Of u kunt gaan voor een gesloten rieten dak, waarbij het riet juist aan het oog wordt onttrokken.

Het is belangrijk om te weten dat een rieten dak regelmatig onderhoud nodig heeft. Het is aan te raden om gemiddeld eens in de twee jaar een nieuwe coating aan te brengen en om het dak elke vier jaar te laten inspecteren op eventuele schade en slijtageplekken.

Met goed en regelmatig onderhoud kan uw rieten dak maar liefst 30 tot 35 jaar meegaan! Het is dus een duurzame en stijlvolle investering die zichzelf ruimschoots terugbetaalt. De kosten voor een rieten dak variëren doorgaans tussen de €70 en €90 per vierkante meter.

Bent u geïnteresseerd in een rieten dak voor uw woning? Twijfel dan niet langer en neem snel contact met ons op via 040 218 22 11 om een afspraak te maken met de ervaren dakdekkers van Dakdekker Valkenswaard. Wij staan te popelen om uw droom van een prachtig rieten dak werkelijkheid te maken!

Zinken dak

Zinken dakbedekking

Bent u op zoek naar een eigentijdse uitstraling voor uw dak? Dan is een zinken dak absoluut het overwegen waard. Met zijn moderne en unieke uitstraling zal een zinken dak uw woning een prachtige look geven die zeker de aandacht zal trekken!

Niet alleen is zink esthetisch aantrekkelijk, maar het is ook een duurzaam materiaal dat weinig onderhoud vereist. Zink is licht en flexibel, waardoor het geschikt is voor verschillende dakvormen, zoals ronde of bollende daken. Het materiaal past zich gemakkelijk aan de contouren van uw dak aan, waardoor een naadloze en strakke afwerking ontstaat.

Een belangrijk voordeel van zinken daken is hun opmerkelijke levensduur. Terwijl andere dakmaterialen na enkele decennia moeten worden vervangen, gaan zinken daken meestal maar liefst 70 tot 100 jaar mee! Dit betekent minder zorgen over dure reparaties en dakvervangingen op de lange termijn, en meer gemoedsrust voor u als huiseigenaar.

Hoewel de initiële kosten voor het plaatsen van een zinken dak misschien iets hoger lijken, moet u in gedachten houden dat de duurzaamheid en levensduur van zink de investering op de lange termijn absoluut de moeite waard maken. Een zinken dak is een kosteneffectieve keuze die uw huis jarenlang zal beschermen en verfraaien.

Aarzel niet langer en geef uw dak de upgrade die het verdient! Neem vandaag nog contact met ons op om uw dak te voorzien van hoogwaardig zink.

Plat Dak Valkenswaard
Spoed Dakdekker
Dakdekkersbedrijf In Valkenswaard
Valkenswaard Dak Repareren

Extensief groendak

Schuin dak met groendak

Bitumen, ook bekend als dakleer of roofing, is de meest gebruikte dakbedekking voor platte daken. Het wordt gevormd tijdens de productie van ruwe aardolie en staat bekend om zijn waterdichte en flexibele eigenschappen.

Bitumen kan op verschillende manieren worden aangebracht op uw dak. Meestal wordt het verwarmd, waardoor de onderlaag verzacht en het bitumen zich stevig aan uw dak hecht zodra het afkoelt. Een andere optie is om een bitumenlaag op uw dak te lijmen, afhankelijk van uw specifieke behoeften.

Het plaatsen van een bitumen dak is relatief eenvoudig, met losse stroken en meerdere lagen. Dit maakt eventuele schade aan uw dak gemakkelijk te repareren. Het is echter belangrijk op te merken dat bitumen minder goed UV-bestendig is dan andere materialen, dus regelmatig onderhoud is aanbevolen om de levensduur van uw dak te verlengen.

In vergelijking met andere dakbedekkingen is bitumen een kosteneffectieve keuze. Maar houd er rekening mee dat de levensduur iets korter kan zijn. De gemiddelde prijs van een bitumen dak varieert tussen de €40 en €60 per vierkante meter, afhankelijk van de omvang van uw project.

Gemiddeld gaat een bitumen dak zo’n 20 tot 40 jaar mee. Na die periode neemt de kans op scheuren en lekkages toe, dus is het verstandig om de dakbedekking na die tijd te laten vervangen of repareren.

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Valkenswaard dat uw dak met bitumen kan bedekken, hoeft u niet verder te zoeken! Ons professionele team bij Dakdekker Valkenswaard staat klaar om uw dak in topconditie te brengen en te houden. Maak vandaag nog een afspraak met ons via 040 218 22 11.

Soorten dakbedekking

Verschillende mogelijkheden

Er is een breed scala aan dakbedekkingen beschikbaar op de markt, elk met zijn eigen prijs en levensduur. Het kiezen van de juiste dakbedekking is een belangrijke beslissing en vergt een weloverwogen afweging van uw beschikbare opties.

Het is essentieel om te overleggen met uw dakdekker over de mogelijke soorten dakbedekking die geschikt zijn voor uw dak. Het kan voorkomen dat bepaalde opties ongeschikt zijn voor uw situatie, bijvoorbeeld als uw dakstructuur niet voldoende stevig is voor een bepaald type dakbedekking.

Mocht u meer inzicht willen krijgen in de verscheidenheid aan dakbedekkingsopties, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op het nummer 040 218 22 11. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u bij te staan en te adviseren.

Sedum Dakbedekking
Gereedschap Dakdekker Valkenswaard

Transparant

Kosten Dakdekker Valkenswaard

Geen enkele klus is hetzelfde. Daarom bekijken wij ook per klus wat de kosten zijn.

Er zijn veel factoren belangrijk bij het vaststellen van de kosten. Onder andere het type werk, het materiaal, de grootte van het dak, de bereikbaarheid van het dak, et cetera.

Nadat wij uw dak inspecteren ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave. Gaat u akkoord? Dan voeren wij de werkzaamheden uit.

Noodreparaties of kleine klussen worden direct uitgevoerd. Voor grotere klussen plannen we een nieuwe afspraak in.

Wilt u een dakinspectie laten uitvoeren? Neem dan snel contact op via 040 218 22 11.

Gratis prijsopgave

Dakdekker Valkenswaard
tot uw dienst

Daklekkage? Of een andere schade aan uw dak?
Dakdekker Valkenswaard met meer dan 30 jaar ervaring is klaar om u te helpen.

Bel ons vandaag op 040 218 22 11

Klanten geholpen

Jaren ervaring

Ervaren dakdekkers

Onze dienstverlening

Services Dakdekker

Daklekkage Valkenswaard

Heeft u te maken met een daklekkage? Schakel dan de hulp in van Dakdekker Valkenswaard om het lek te dichten.

Dakdekker Valkenswaard

Bent u op zoek naar een dakdekker in Valkenswaard? Neem dan gerust contact op voor een gratis offerte!

Dakreparatie Valkenswaard

Is uw dak beschadigd geraakt? Neem contact op en laat uw dak repareren door Dakdekker Valkenswaard!

Dakinspectie Valkenswaard

Heeft u het vermoeden dat uw dak beschadigd is? Laat dan een dakinspectie uitvoeren!

Dakbedekking Valkenswaard

Wilt u uw dak opnieuw laten bedekken? Neem dan contact op met Dakdekker Valkenswaard voor een afspraak!

Dakrenovatie Valkenswaard

Is uw dak verouderd en aan vervanging toe? Maak dan snel een afspraak om uw dak te laten renoveren!

Wie zijn wij?

Over Dakdekker Valkenswaard

Heeft u schade opgelopen aan uw dak? Het is mogelijk dat u te maken heeft met een lekkage en dat het water uw huis binnenstroomt. Dakdekker Valkenswaard lost het op!

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het uitvoeren van dakwerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van allerlei soorten dakbedekkingen, zowel op schuine als platte daken. Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor het uitvoeren van reparaties en het verhelpen van lekkages.

Heeft u dakschade opgelopen of een ander probleem aan uw dak? Neem dan nu contact op met Dakdekker Valkenswaard.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Welke werkzaamheden verrichten jullie?

U kunt ons bereiken voor het aanleggen en renoveren van daken. Daarnaast voeren wij dakinspecties uit. Wanneer u schade heeft kunnen wij ook een dakreparatie uitvoeren!

In welke regio is Dakdekker Valkenswaard actief?

We zijn werkzaam in Valkenswaard en wijde omstreken. Woont u in dit gebied en wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op via 040 218 22 11.

Hoe weet ik wat de kosten zullen zijn?

Elke klus is anders. Hoeveel een klus kost hangt af van de omvang van de klus. De kosten van kleine klussen zullen lager zijn dan de kosten van grote klussen.

Een belangrijke factor is de tijd die nodig is om de klus uit te voeren. Daarnaast moet u ook rekening houden met kosten voor de te gebruiken materialen, het gereedschap wat wij nodig hebben en de machines die wij gebruiken bij het uitvoeren van de klus.

Wilt u uw dak laten bedekken door een professioneel dakdekkersbedrijf uit Valkenswaard? Wacht dan niet en maak direct een afspraak via 040 218 22 11. Wij helpen u graag!

Op welke manier kan ik een afspraak maken?

U kunt een afspraak maken door contact op te nemen via 040 218 22 11. Een collega van Dakdekker Valkenswaard zit klaar om u van dienst te zijn!

Heb ik recht op garantie?

Wij staan voor kwaliteit en vakmanschap. Wanneer wij werkzaamheden uitvoeren ontvangt u hierop 10 jaar garantie. Zijn er binnen deze jaren problemen met de werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd? Dan komen wij deze problemen kosteloos verhelpen!

Wat te doen bij een lekkage aan mijn dak?

Op het moment dat u te maken krijgt met een daklekkage moet u als eerst op zoek naar de bron van het probleem. Vraag uzelf af waar het lek zich bevindt en probeer daarna te achterhalen waardoor deze is ontstaan.

Wanneer u dat duidelijk heeft kunt u het lek proberen te dichten. U kunt hier eventueel Waterstop voor gebruiken. Waterstop is een middel waarmee u het lek tijdelijk kunt stoppen. Mocht u het lek niet kunnen dichten, probeer het water dan zoveel mogelijk op te vangen in een emmer of een groot zeil.

Schakel vervolgens de hulp van een professionele dakdekker in. Wanneer hij ter plaatse is zal hij kort onderzoek doen naar het probleem om het vervolgens goed te kunnen verhelpen. Zo is de lekkage binnen de kortste keren verholpen.

Wacht niet te lang met het inschakelen van een dakdekker. Een daklekkage kan binnen no-time extreem veel schade aanrichten, zowel binnens- als buitenshuis.

Heeft u een lekkage aan uw dak? Wacht dan niet en neem direct contact op. Wij zijn te bereiken via 040 218 22 11.

Wanneer moet mijn dakbedekking gerenoveerd worden?

Daken gaan niet voor eeuwig mee. Elke soort dakbedekking heeft een eigen levensduur. Wanneer deze duur bereikt is, zal de kwaliteit van de dakbedekking snel afnemen en wordt de kans op schade en lekkages aanzienlijk groter.

Zo is het mogelijk dat de dakbedekking uitdroogt. Hierdoor kunnen er barsten en scheuren ontstaan in de dakbedekking. In het geval van een bitumen dak is het mogelijk dat er blaasjes of luchtdeeltjes in het materiaal komen.

Veel mensen gebruiken een dakrenovatie om ook direct een nieuwe isolatielaag aan te brengen. Door een nieuwe/betere isolatielaag aan te brengen in uw dak bespaart u op uw energieverbruik. Dit is goed voor het milieu en voor uw portemonnee.

Heeft u last van terugkerende problemen? Zijn er bepaalde reparaties die in korte tijd meerdere uitgevoerd moesten worden? Ook dan is het aan te raden een renovatie uit te laten voeren om van deze problemen af te komen.

Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak met Dakdekker Valkenswaard op 040 218 22 11.

Wat moet ik doen bij schade aan mijn dak?

Neem altijd direct contact op met een professionele dakdekker. Ook bij kleine gebreken aan uw dak. Kleine scheuren en kieren kunnen op korte termijn veel blijvende schade aanrichten aan uw huis.

Neem daarom altijd zo snel mogelijk contact op met een professionele dakdekker. U kunt ons bereiken op 040 218 22 11. Probeer de scheuren of kieren in de tussentijd zelf te dichten met reparatiepasta.

Wat doen wordt er onderzocht tijdens een dakinspectie?

Tijdens een dakinspectie wordt uw gehele dak in kaart gebracht. Wij inspecteren diverse onderdelen van uw dak. Als eerste controleren wij de kwaliteit van de dakbedekking. Wij controleren of er geen scheuren in zitten, of alles nog goed op elkaar aansluit en of er niks beschadigd geraakt is.

Ook controleren wij de staat van de draagconstructie van uw dak. De draagconstructie is de basis van uw dak. Deze constructie zorgt ervoor dat uw dak stevig genoeg is om uw dak te dragen tijdens alle weersomstandigheden. Problemen met constructie kunnen leiden tot instortingsgevaar.

Tevens controleren wij uw gehele dak op de kwaliteit van de afwatering. Een goede afwatering is belangrijk voor uw eigen dak. Wanneer er een korte periode water op uw dak ligt kan dit geen kwaad. Echter, wanneer dit een langere tijd het geval is kan dat voor problemen zorgen. Uw dak kan doorlekken.

Daarnaast controleren wij alle aansluitingen op uw dak. De naden van uw dak zijn kwetsbaar voor schade of lekkages. Het is goed om deze regelmatig te laten inspecteren om te controleren of alles nog strak op elkaar is aangesloten..

Regelmatig ontstaan er lekkages door toedoen van dieren en plantengroei. Het is goed om uw dak te controleren op nestjes van dieren, plantengroei, algen, mos en andere voorwerpen die daar niet in thuis horen.